SP 2018

Samo za čitanje :-)

Re: SP 2018

PostPostao/la skot » 19.07.2018., 15:47

Ma nema se sta reci, Francuska i Brazil su bili koplje iznad svih. Drugi eshalon po kvalitetu su bili Belgija, Hrvatska, Urugvaj i Portugal. Prvenstvo jest bilo strasno zanimljivo, al da je bilo najkvalitetnije i nije... Falili su tu ozbiljna Argentina i Njemacka, kao i Italija, Holandija i Chile.
Francuska je prvak i zasluzeno apsolutno. Hrvatska nije imala srece u finalu, al do finala ju je sreca dosta pratila.
skot

PostPostao/la alemko » 19.07.2018., 20:58

ko bi rekao da cemo se i mi jednom oko necega sloziti...

nego, mesa bazdarevic je otvorio dusu nakon finala :tumble_weed:

- Bili smo zajedno prije SP-a, kad sam mu, između ostalog, prenio nekoliko detalja o Belgijancima, koji su bili u našoj grupi. Naravno, razgovarali smo i o ostalim ekipama s kojima smo igrali dok sam ja bio selektor BiH. Tada mi je na rastanku rekao da će platiti ručak mome reprezentativnom stručnom štabu i meni ako “Trikolori” dođu do medalje.

:valjamse: :valjamse: :valjamse:
alemko

PostPostao/la legionar » 20.07.2018., 22:09

hrvati su njavise patili protiv Danske koja bi ako bi prosla vjerovatno dosla do finala neporazena ekipa vec skoro 20 tekmi. i pitanje ko bi prosao dalje il Fra ili Dan da je to bilo finale... Jednostavno Francskoj leze ekipe koje teze ka posjedu lopte jer to njih ne zanima nego cekaju svoju sansu dok se protivnik umara. A tako mzes igrati kad imas fond igraca kao Mbape koji mogu to tranziciju u kontra napad perfektno odraditi. Ja sam navijao za susjede ali sam se probojavao scenarija u kojem je Descamp napravio klopku Martinezu pa tako i Hrvatima. Sve u svemu ipak Hrvati su postavili visok standard na Blakanu i to je pozitivno.
legionar

Prethodni

Vrati se na: ARHIVA