tonymontana napisao:jeste
tonymontana napisao:Nemoj te imati OGROMNA ocekivanja za Besicev transfer. Za TOP klubove treba imati TOP menadzare isto i ne samo biti dobar fudbaler.
ZIJANCER_SA napisao:tonymontana napisao:Nemoj te imati OGROMNA ocekivanja za Besicev transfer. Za TOP klubove treba imati TOP menadzare isto i ne samo biti dobar fudbaler.
Ako iko ima TOP menedzera i agenciju onda je to Besic. pogledaj malo ko ga zastupa pa ce ti biti sve jasno.
Jednostavno je Besic prelaskom u Madjarsku bio van ociju svih relevantnih scauta i klubova, sada svojim nastupom na SP Besic je se pokazao u najboljem svijetlu i na najboljem mjestu i siguran sam da sad njegov menedzer i agencija sa zadovoljstvom trljaju ruke i da ponude vec pristizu.
Samo takodjer treba biti oprezan kod transfera i neuzimati prevelik zalogaj tipa Arsenal idt, treba ici na neki klub iz Njemacke, Italije itd. Mislim da njegov transfer karijere tek dolazi poslije EP 2016 godine, mlad je on jos i ima vremena za velike transfere.
Murga Drot napisao:ZIJANCER_SA napisao:tonymontana napisao:Nemoj te imati OGROMNA ocekivanja za Besicev transfer. Za TOP klubove treba imati TOP menadzare isto i ne samo biti dobar fudbaler.
Ako iko ima TOP menedzera i agenciju onda je to Besic. pogledaj malo ko ga zastupa pa ce ti biti sve jasno.
Jednostavno je Besic prelaskom u Madjarsku bio van ociju svih relevantnih scauta i klubova, sada svojim nastupom na SP Besic je se pokazao u najboljem svijetlu i na najboljem mjestu i siguran sam da sad njegov menedzer i agencija sa zadovoljstvom trljaju ruke i da ponude vec pristizu.
Samo takodjer treba biti oprezan kod transfera i neuzimati prevelik zalogaj tipa Arsenal idt, treba ici na neki klub iz Njemacke, Italije itd. Mislim da njegov transfer karijere tek dolazi poslije EP 2016 godine, mlad je on jos i ima vremena za velike transfere.
U vecini slucajeva bi se sa tobom slozio sto se manjeg zalogaja tice, ali poslije zadnje tri utakmice sam ubijedjen da moze gdje hoce. Nikad ga u Madjarskoj nisam gledao, samo sa repkom, ali ako se jedan Mesi pored njega ne naigra onda sigurno nece mnogi. Uz defanzivnu igru je tehnicki potkovan. Mozda sam se i previse napalio ali vjerujem da bi se kod Wengera zasluzeno naigrao.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju