Postao/la dy3 » 07.02.2014., 19:57
Ne desava brate vjeruj mi, ovo nema veze ni sa cim, ovo je klasicno divljanje. Pa samo pogledaj face, to nema 15 godina u prosjeku. Danas sam bio svjedok u Sarajevu klasicnom divljanju, paljenjem auta koji su parkirani, kradjom cigara, piva i ostalih stvari iz trafika i radnji. Pa odakle ikome pravu da unistava tudju vjerovatno tesko stecenu imovinu ? Koliko ovih idiota sto "protestuju" zna o cemu je rijec uopste ? Sto se mene tice volio bi da ovu stoku policija dobro namlati i apsolutno podrzavam primjenu nasilja od strane policije. Mirni protesti su bili kada je rijec o JMBG i ti protesti su imali cilj i svrhu, ali ovo unistavanje, paljenje, rusenje nema nikakvog cilja osim ispoljavanja svojih kompleksa i hirova. Zasto moja majka koja je u ratu sa mnom bjezala od granata mora da place i da evocira uspomene odvratne. Ja razumijem da ljudi tesko zive sirom BiH i trudim se da pomognem koliko sam u mogucnosti, ali ovo nema veze ni sa cim.
Uglavnom ja se izvinjavam sto vjerovatno ovo sto sam napisao izgleda glupo i nepovezano, ali ja ovo ne mogu da podnesem.